Kultur

Kultur

Vores verden er et meget mangfoldigt sted, og derfor finder man også tusindvis af forskellige kulture og traditioner. Selv i lille Danmark er der en rigtig stor mangfoldighed, hvilket jo er en helt fantastisk ting. Ved mødet med andre kulture har man nemlig mulighed for at udvide sin horisont og lære en hel masse om sig selv og andre.

I Danmark er vi meget åbne over for forskellige kulture. Derfor vil man også på gaden kunne opleve mange forskellige typer mennesker, uden der bliver set skævt til dem. Desværre er alle lande ikke lige så heldige. Derfor skal vi huske at sætte pris på at leve i et land, hvor man kan være lige den man har lyst til, og tilhører den kultur man gerne vil.

Kultur København
I København er det en masse spændende ting at opleve, især kulturelle. Det kan fx være en tur på Christiania, hvor normerne og menneskerne er anderledes i forhold til fx dem i Nyhavn. Derudover ligger der et fantastisk operahus, samt teatre og den Kongelige Ballet. Der er rigtig mange muligheder for at opsuge en kulturel viden fra en masse spændende forskellige ting.

Dansk kultur
Dansk kultur er mange ting. Det er vores litteratur, kunst, film, sport, sange, mad etc. Det er helt sikkert en kultur, der er værd at opleve. Dansk kultur har nemlig mere at byde på, end man lige regner med. Vi har et hav af film, som er slået igennem på den internationale lærred, såsom Jagten, Den Skaldede Frisør, En Kongelig Affære og mange flere. Dette er bare nogle af de nyeste der har slået igennem. Hvis man ikke er til film, er der mange andre områder hvor dansk kultur også skinner igennem, det er bare med at lede.

Kultur Aarhus
Der er masse af kulturelle oplevelser i Aarhus, som bare venter på, at du opdager dem. Du kan fx tage børnene med en tur i teatret eller med i musikhuset. Derudover huser byen også det skønne museum Aros, som har nogle helt fantastiske og specielle udstillinger. For dem der ikke er til sådan noget, findes der en masse små barer og cafeer i Aarhus, som til tider afholder comedy, hvor store navne som Frank Hvam kommer og afprøver deres show af. Det er bare med at finde ud af, hvad man er til.

Kinesisk kultur
Kina har en helt speciel kultur. Det har tidligere været et kejserdømme, og derfor er der stadig den dag i dag rigtig mange levn fra den tid, såsom Den Forbudte By og terakottakrigerne. Derudover er Kina et kulturelt specielt land i forhold til både mad, politik samt folkegrupper. Man kan opleve de mest fantastiske storbyer på den ene side, og de mindste landsbyer, hvor der knap nok er rent vand. Man må sige, at Kina er et land med meget forskellige kulturelle sider, som bare venter på at blive oplevet.